Fendi-tasker af Cara, Gwyneth og Adele

Fendi-tasker af Cara, Gwyneth og Adele

Fendi har samlet ti kendte kvinder til at bidrage til deres seneste velgørenhedsprojekt ‘The Peekaboo Project’. Hver kvinde har designet to tasker i Fendi-modellen ‘Peekaboo, tilført sit helt personlige præg.

Læs også: Josephine Skriver viser viften for Fendi

Den stjernespækkede liste af gæstedesignere tæller modellerne Cara Delevingne, Georgia May Jagger og Jerry Hall, sangerinden Adele og skuespillerinderne Gweneth Paltrow og Naomie Harris. Derudover har den britiske arkitekt Zaha Hadid, journalisten Kate Adie og kunstnerne Tanya Ling og Tracy Emin også givet deres bud på Prada-tasken.

Læs også: Ny modedokumentar på vej

Projektet har til formål at indsamle penge til organisationen Kids Company, der arbejder med traumeramte børn og unge. Kvinderne beholder selv ét af deres designs, imens den anden vil blive bortauktioneret fra den 1.-30. maj på Fendis website.

Følg med i auktionen, og læs mere om projektet HER.

Peekaboo5Cara Delevingne og Adele
Peekaboo4Gweneth Paltrow og Georgia May Jagger

Se flere tasker på næste side. 
Peekaboo3Kate Adie og Jerry Hall

Peekaboo2Tanya Ling of Naomie Harris

Peekaboo1Zaha Hadid og Tracey Emin

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af