Style Wise: 13 mønstrede forårsfrakker til kvinderne

ForårStineGoya

Stine Goya 
En quiltet frakke er oplagt, når sæsonerne skifter, og Stine Goyas søljemønster klæder den diskrete volumen, teknikken giver.
3.000 kr. hos YouHeShe

WeekdayFrakke

Weekday
Det svenske mærke har skabt en forårsfrakke, hvis forskelligt farvede tråde giver et let mønster, der klæder frakkens afslappet løse silhuet.
850 kr. hos Weekday
Marant

Isabel Marant Etoile
Boheme-dronningen over dem alle, franske Isabel Marant, byder på etnisk print og asiatiske referencer i sit bud på forårsfrakken.
2.850 kr. hos Matches Fashion

ForårHM

H&M
Den jacquardvævede frakke har et glansfuldt skær, som giver det fine blomstermønster et vintage udtryk.
800 kr. hos H&M
ForårHOPE

Hope
Forskellige nuancer af stålgrå i et geometrisk print giver det enkle frakkedesign et etnisk udtryk, og vil klæde alt fra hverdagsjeans til en formel skjorte og et pencilskirt.
3.900 kr. hos HOPE

RiverIsland

River Island
Highstreetkæden, der med sin første butiksåbning i Stockholm begynder at indtage Skandinavien, står bag denne lette frakke med store tern og et løst snit med kåbe-effekt.
540 kr. hos River Island

ForårKENZO

Kenzo
Palmer er blandt årets mest populære sommerprint, og hvis nogen mestrer motivet, så er det modehuset Kenzo, der kombinerer sorte palmer med diskrete pasteller.
5.260 kr. hos Matches Fashion

CosFrakke


Cos

Forårsfrakkens minimalistiske snit, som Cos er kendt for, får lidt mere liv af et granit-inspireret mønster og en let skinnende overflade.
990 kr. hos Cos

ForårMaleneBirger

By Malene Birger
Selvom tern ikke længere en nogen modenyhed, formår By Malene Birger at opdatere de klassiske linjer ved at påføre dem på sin forårsfrakke i penselstrøgs-lignende blokstriber.
3.700 kr. hos By Malene Birger

ForårZara


Zara

Den grafiske frakke fra highstreetmærket Zara er elegant med sin skarpskårne, kraveløse hals og det indviklede sort/hvide mønster.
800 kr. hos Zara

ForårMUUSE

MUUSE x Sara Lundberg
Samarbejdet mellem den svenske designer Sara Lundberg og Muuse har resulteret i en frakke med akvarel-lignende blomsterprint og en fin kinakrave, der giver et feminint bud forårsovertøjet.
2.500 kr. hos MUUSE
MarcByMarcJacobsMønstrede

Marc By Marc Jacobs
Den eksklusive uldfrakke fra Marc By Marc Jacobs holder forårskulden ude med et hanefjedsmønster, der er syet i metalliske tråde.
6.000 kr. hos MyTheresa

ForårTopshop

Sister Jane
Små, lyse penselstrøg pryder den sorte frakke i løst 60’er snit, som er designet eksklusivt for highstreetkæden Topshop.
770 kr. hos Topshop

Læs også: 13 af forårets pæneste perlesmykker

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af