Adidas går efter innovative sneakers

Adidas går efter innovative sneakers

Sidste år markerede den succesfulde lancering af Adidas’ nye støddæmpende teknologi, ‘Boost’. Efter at have sluppet en række marathonegnede løbesko, er sportsgiganten nu klar med en livsstilsudgave af sneakeren, ‘Pure Boost’.

‘Boost’-teknologien ligger i skoens mellemsål, der til forveksling kan ligne flamingo. Egentlig består sålen af et oppustet, plastisk materiale, der er sammensat af en masse små plastbobler, og altså giver en fjedrende og støddæmpende effekt.

Designet er minimalistisk og udarbejdet af et tophold af designere fra blandt andet Y-3 og Adidas Originals. Skoens overdel kommer uden syninger og er lavet af et elastisk materiale, som tilpasser sig fodens pasform, mens hælen er udført i sort ruskind.

Læs også: Buy or Die: Adidas’ mintfrisk ‘ZX Flux’-sneaker

Adidas’ seneste udspil lanceres på mærkets webshop den 14. maj HER.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af