Colette og Eytys optegner fortiden

Colette og Eytys optegner fortiden

Den parisiske favoritbutik Colette har endnu engang ladet deres blå signaturfarve indgå i et designsamarbejde, denne gang med det svenske skomærke Eytys. De to parter har i fællesskab skabt en nyfortolkning af Eytys unisexmodel ‘Mother’, som er kendetegnet ved sin overdimensionerede gummisål.

‘Mother’-skoens grafiske design har flere inspirationskilder. Den første er fodboldspillerne Jorge Campos og Nigel Spinks særprægede målmandstrøjer, der er udført i farverige, geometriske prints.

Læs også: Opening Ceremony fejrer Mickey Mouse

Derudover hylder skokollektionen det italienske design- og arkitektkollektiv ‘The Memphis Group’, der i 80’erne havde som mission at gøre op med det forgange årtis humorløse designs. De drog inspiration fra art deco og pop art, og skabte farverige, humoristiske designs, som også modehuset Dior og designeren Karl Lagerfeld har erklæret sig fan af.

Skoene forhandles i både herre- og kvindestørrelser til 820 kroner hos Colette HER.

EytysxColette2EytysxColette3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af