Fra catwalk til lydstudie: 10 syngende modeller

I anledning af Miranda Kerrs debutsingle og Gisele Bündchens anden kampagnesang for H&M, kigger vi på 10 catwalkdarlings, der med varierende held har prøvet kræfter med sang.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Gisele Bündchen
Verdens bedst betalte model, Gisele Bündchen, har for anden gang ladet sig lokke i studiet af det svenske highstreetmekka H&M. I efteråret gav Gisele et tvivlsomt bud på The Kinks’ ’All Day and All of the Night’, og denne gang har hun kastet sig over Blondie-klassikeren ’Heart of Glass’. Supermodellen trænger til at få smurt sit stemmebånd, men om ikke andet, kan man glæde sig over, at alt overskud fra salget af Blondie-coveret doneres til UNICEF.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Miranda Kerr
Den australske undertøjsengel debuterede som sanger for knap en måned siden med ’You’re the Boss’, en duet med landsmanden Bobby Fox. Sangen blev oprindeligt gjort kendt med Elvis Presleys og svenske Ann-Margarets flirtende fremførsel fra 1964, mens Miranda Kerrs lyse røst fremstår mere skolepiget end forførerisk i den nye, opdaterede udgave.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Heidi Klum
Den tyske supermodel har ad to omgange ladet sin sukkersøde ryst indgå i mindst ligeså sukkersøde musikforetagender. I 2007 indspillede hun singlen ’Wedding Day’ med sin daværende mand Seal, som de fremviste under Victoria’s Secrets årlige catwalkextravaganza på, ja, deres bryllupsdag. Derudover har Heidi Klum indspillet en forholdsvis populær julesang, ‘Wonderland’, for den tyske forhandler Douglas, som endte med en 13. plads på de tyske hitlister.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Milla Jovovich
Den serbisk-ukrainske Milla Jovovich har efterhånden et bugnende CV. Foruden at være model, kan hun kalde sig skuespillerinde, designer og ikke mindst sanger. Hun udgav sit første album ’The Divine Comedy’ i 1994, som blev flot modtaget af kritikerne, men aldrig opnåede kommerciel succes. Siden har hun medvirket på en række soundtracks samt samarbejdet med Crystal Method, men hun har endnu ikke udgivet en efterfølger til sit debutalbum.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Tyra Banks
Supermodellen Tyra Banks er for længst blevet erstattet med brandet Tyra Banks, som efterhånden har været rundt i alle underholdningsbranchens afkroge. I 2004 prøvede hun kræfter med at synge og udgav nummeret ’Shake Ya Body’, hvis musikvideo tilmed var fyldt med modelaspiranter fra Tyra Banks’ realityshow ’America’s Next Top Model’. Dog floppede singlen fatalt og det samlede album blev aldrig udgivet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Carla Bruni
Præsidentfruen Carla Bruni er et af de bedste eksempler på en model, der er lykkedes med at  gøre karriere som sanger. Efter sin tid som supermodel i 90’erne, indledte Bruni sin musikalske rejse med albummet ’Quelqu’un Ma Dit’ i 2002, der med en klassisk, fransk lyd og akustiske guitartoner dannede grundlag for hendes succes som singer-songwriter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Kate Moss
Den britiske supermodel Kate Moss er ligeså begejstret for musik, som hun er for musikere. Moss har sunget med på Primal Screams ’Some Velvet Morning’, hvor hun også optrådte i videoen, og da hun dannede par med Babyshambles’ forsanger Pete Doherty, sang hun med på bandets nummer ’La Belle Et La Bete’. Supermodellens fremtid kunne også meget vel byde på flere musikprojekter, eftersom hun nu har giftet sig med The Kills’ forsanger, Jamie Hince.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Naomi Campbell
Naomi Campbell er en af verdens bedste og mest succesfulde modeller, men hun havde ikke held til at slå igennem som sanger. I 1994 udgav hun sit debutalbum ’Baby Woman’, der floppede så fatalt i England, at det aldrig blev udgivet i USA. Men til gengæld ser Campbell – ganske som forventet – fantastisk ud i musikvideoen til sin første single, ’Love and Tears’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Twiggy
Efter hendes tid toppen som 60’ernes førende supermodel samt ikon for modebølgen mod, udskiftede Twiggy modelarbejdet med sang og skuespil. I 1976 udsendte hun albummet ’Twiggy’ og singlen ’Here I Go Again’, som endte på Englands Top 20, hvorefter den forhenværende model droppede sangkarrieren og dedikerede sig fuldstændig til skuespillet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Coco Rocha
Coco Rocha gik fra danser til supermodel og har kun prøvet kræfter med sang én enkelte gang, i en video for Roberto Cavalli og Hunger Magazine. Den canadiske supermodel er bredt anerkendt for sine rå poseringer, hvilket hun også imponerer med i videoen, men når det kommer til modellens sangtalent, må vi konkludere, at ét karriereskifte er nok i Cocos tilfælde. 

Læs også: Karriereskifte: Fra model til skuespillerinde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af