Hedi Slimane skal udstille i Paris

Hedi Slimane skal udstille i Paris

Hedi Slimane har rusket godt og grundt op i Saint Laurent, siden han tog roret i starten af 2012. Gennem sit arbejde for modehuset, er Slimane lykkedes med at bringe 90’ernes grungetendenser tilbage, og det skyldes ikke mindst kampagnerserien ‘Saint Laurent Music Project’, som til september får en udstilling i Paris. 

Kampagnebillederne er skudt af Slimane selv og har budt på en lang række musikernavne, herunder Lou Reed, Daft Punk, Marilyn Manson og Amy Winehouse. Den kommende udstilling, ‘Hedi Slimane: Sonic’, vil desuden inkludere et udvalg af chefdesignerens tidligere musikerportrætter af kunstnere som Keith Richards og Brian Wilson.

Læs også: Jil Sander scorer ny designer

Udstillingen lanceres i samarbejde med Pierre Bergé – Yves Saint Laurent Foundation den 18. september, lige i tide til Paris Fashion Week.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af