Jeremy Scott teaser til Moschino

Jeremy Scott teaser til Moschino

Designer Jeremy Scott er ikke bange for farver, print og lidt galskab i sine kollektioner. Det har han af flere omgange bevist med designs i eget navn, men også med kollektioner i samarbejde med Adidas, og nyligt med sin første kollektion for Moschino, modehuset som Scott blev chefdesigner for i fjor.

Læs også: Se Jeremy Scotts første Moschino-designs

Nu har mærket lækket designerens første kollektion for mænd på Instagram, og det ser ikke ud til, at den halter efter kvindekollektionen, der allerede har vendt hoveder med et ‘fast fashion’-koncept, som sendte McDonalds-inspirerede designs ned ad catwalken.

Herrekollektion kommer til at byde på dyreprint, gyldne Moschino-logoer og ikke mindst en SvampeBob Firkant-trøje. Om det er pænt kan diskuteres, men vi kan ikke andet end at smile af Scotts bling-æstetik.

Mosch2.
Mosch3.
Mosch4

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af