Nyt Gap-samarbejde skifter print i sollys

Nyt Gap-samarbejde skifter print i sollys

Det er teknologiske tider. Også i modeindustrien, hvor det seneste teknologiske påfund er en t-shirt, hvis print skifter farve, når det udsættes for sollys. Det er det amerikanske forlag Visionaire, der i samarbejde med highstreetkæden Gap, har produceret de unikke t-shirts.

Læs også: Ray Ban skal designe fremtidsbriller

Listen af kunstnere, der har bidraget med prints til kollektionen, tæller blandt andet Yoko Ono, Alex Katz og Peter Lindbergh. Om samarbejdet, udtaler Gaps danske chefdesigner Rebakka Bay til Style.com:

»Kollektionen krydser mode og kunst, og tillader et bredere publikum muligheden for at opleve begge brands«

Læs også: Hedi Sliman skal udstille i Paris

Det amerikanske forlag Visionaire tilbyder en kreativ platform i magasinformat, der udgives tre gange årligt. Designere, kunstnere og kendte personligheder inviteres til at bidrage til magasinet, der altid har et meget specifikt tema. Kollektionen er produceret sideløbende med deres publikation ‘Solar’, hvis sider, ligesom samarbejdet, vil vise kulør i sollys.

Kollektionen vil blive solgt til kunstmessen ‘Frieze Art Fair’ i London i oktober. Læs mere om samarbejdet og publikationen HER.

1YokoOno1AlexKatz

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af