Opening Ceremony fejrer Mickey Mouse

I anledning 85-års jubilæet for Disney tegnfilmen ‘Steamboat Willie’, dedikerer amerikanske Opening Ceremony en hel kollektion til tegneseriemusen over dem alle, Mickey Mouse. Kollektionen består af hættetrøjer, skjorter og t-shirts samt sokker, hatte og sko, alle badet i Mickey Mouse print.

Læs også: Buy or Die: Opening Ceremony slip-ons

Tegnefilmen er både produceret og skrevet af Walt Disney, der også lægger stemme til alle karaktererne. ‘Steamboat Willie’ er ikke Mickey Mouse-karakterens debutfilm, men gjorde for alvor den storørede mus populær. Dertil gjorde tegnefilmen sig yderligere bemærket, for at være den første med synkroniseret lyd.

Kollektionen er udkommet, og forhandles hos Opening Ceremony HER.

OpeningCeremonyMickeyMouse2.
OC2.
OpeningCeremonyMickeyMouse3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af