Pharrell Williams håndmaler Stan Smith

Pharrell Williams håndmaler Stan Smith

Pharrell Williams giver et meget personligt bud på, hvordan retroskoen ‘Stan Smith’ skal fremstå til sommer. I et nyt samarbejde har han håndmalet ti eksemplarer af den populære Adidas-model, den ene mere farvestrålende end den anden, og musikeren tro, med positive budskaber og motiver.

Læs også: Pharrell giver forsmag på sommerens kvindetøj 

Overskuddet fra salget af de håndmalede sko går til Pharrells egen hjælpeorganisation ‘From One Hand To Another’. Her er missionen at motivere og engagere dårligt stillede børn og unge, og hjælpe dem i uddannelse. Organisationen fik også en økonomisk hjælpende hånd, da Pharrell for nyligt bortauktionerede sin overdimensionerede Grammy Awards-hat.

Salget af samarbejdet begynder klokken 11, og foregår eksklusivt på franske Colettes webshop lige HER.

1PharrellStanSmith
.
2PharrellStanSmith

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af