Prada tegner ny kampagne

Prada tegner ny kampagne

I anledning af den nye Prada-parfume ‘Prada Candy Florale’, benytter modehuset sig af et anderledes kampagnemedie, tegneserien.

Kampagnens hovedperson er endnu engang den fiktive karakter Candy. Oprindeligt blev Candy spillet af den franske skuespillerinde Léa Seydoux, kendt fra sin rolle i ‘Adèles Liv’, i en række korte modefilm instrueret af Wes Anderson og Roman Coppola. Candy er inspireret af Pradas parfume med samme navn, og deler samme sødmefulde ingredienser, der giver hende en akavet, flirtende attitude.

Læs også: Prada søger unge forfattere

Nu ses Candy-karakteren udtrykke sig med talebobler i stregform, i en scene sat i det ydre rum. Her søger hun en parfume, der viser sig at være nyheden fra Prada. Det er den franske modeillustrator Francois Berthoud, der har lagt pen til tegneserien, som også kommer i en gif-version.

Se hele tegneserien på Pradas hjemmeside HER.

Prada2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af