Seks gode lagersalg i maj

FreyaDalsjøLagersalg


Mads Nørgaard

I forbindelse med 1. maj holder butikken på Strøget fest og sælger eksklusivt ud af vareprøver fra Stine Goya, Asger Juel Larsen, Freya Daljsø – og selvfølgelig Mads Nørgaard. Til arrangementet vil der blive serveret hotdogs og øl, og Vinnie Who står bag pulten.

Amagertorv 15, 1160 København K
1. maj kl. 16-18
ByMaleneBirger


By Malene Birger

By Malene Birgers lagersalg byder på både tøj, sko og accessories, så der er med garanti gode fund i vente, hvis du planlægger at lægge vejen forbi! Du kan både betale via Mobilepay og med dankort.

Tap 1, Ny Carlsberg Vej 91, København V
7.-8. maj kl. 8-18
LagersalgLibertine


Libertine-Libertine

Der er op til 80 % at spare på tidligere kollektioner og vareprøver til både herrerne og kvinderne, når Libertine-Libertine holder lagersalg. Deres printede sæt alene er grund nok til at kigge forbi. Husk kontanter!

Skelbækgade 40b, København V
9. maj kl. 10-19
10. maj kl. 10-16

Hankjoebenhavnlagersalg

Han Kjøbenhavn
Når københavnermærket slår dørene op for deres lagersalg, betyder det salg af tidligere kollektioner og vareprøver med op til 80 % rabat. De henter deres primære inspiration i traditionel dansk design, og må siges at lykkes med det enkle, men solide koncept. Husk kontanter!

Møntergade 1, København K
2. maj kl 12-20
3. maj. kl. 11-17
4. maj kl. 12-17

Hofmann


Hofmann Copenhagen

Hofmanns feminine univers tager udgangspunkt i en chic parisisk stil, hvilket betyder blonder og prints i lange baner. Der tages både imod dankort og kontanter, når de slår dørene op til lagersalget på Vesterbro i København. 

Ny Carlsberg Vej 68, København V
1. maj og 2. maj kl. 11-18
Hackett


Selected Brands

Når distributøren Selected Brands sælger ud af deres kollektioner, er det med navne som Lacoste, Hackett London og Ben Sherman. Det kunne derfor godt tyde på, at især herrerne skal indstille på gode fund til lagersalget. Husk kontanter!

Strandlodsvej 42 a, København S
14. maj kl. 10-20
15. maj kl. 10-17

Læs også: Style Wise: Ni lavtaljede kjoler under 650 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af