Style Wise: 11 herre-inspirerede sommerskjorter til kvinder

Topshop

Topshop
Hos Topshop bliver en klassisk lyseblå herreskjorte badet i forskelligt farvede nålestriber på en løs silhuet, der balancerer helt rigtigt mellem maskulin og feminin.
295 kr. hos Topshop

DesignersRemix

Designers Remix
Den enkle hvide skjorte skiller sig ud hos Designers Remix, hvor knapperne er skjulte og bagstykket har fået lidt ekstra længde, der sammen en let A-form giver den et elegant udtryk.
1.000 kr. hos Designers Remix

WoodWood


Wood Wood

Københavner-mærket tager den stribede skjorte i et afslappet univers, hvor den kan konkurrere med klassisk nattøj uden at blive for casual til hverdagen.
1.200 kr. hos Wood Wood

BruunsBazaar

Bruuns Bazaar
Skal stilen holdes helt enkel, er Bruuns Bazaars skjorte det perfekte kanvas, da den vitterligt kan sættes sammen med stort set alt i din garderobe.
799 kr. hos Bruuns Bazaar

MadsNørgaard

Mads Nørgaard
Den danske designer er kendt for sine striber, der både er at finde lodret og vandret på en overdimensioneret herreskjorte, der nemt kan fungere som afslappet sommerkjole.
800 kr. hos Mads Nørgaard

AlexanderWang

Alexander Wang
Den populære amerikanske designer har indbygget et utal af skjorter i sin sommerkollektion, og Wang beviser, hvordan et lille kig til maven kan gøres stiligt uden stort besvær.
4.475 kr. hos Alexander Wang

HM

H&M
Den lyseblå highstreetskjorte kalder på et par hvide shorts, brune ben og nogle afslappede sliders for et underspillet sommerlook.
179 kr. hos H&M
CommedG


Comme des Garçons

Comme des Garçons’ røde hjertelogo er ikke kun et stempel for mærket, men også en garanti for kvalitet. Deres skjorter har nemlig en meget lang levetid, der retfærdiggør prisen.
1.500 kr. hos Wood Wood

MaleneBirger

By Malene Birger
Det danske mærkes ekstra lange, kraveløse bud på herreskjorten er optimalt til strandturen, og ville klæde et par løse boxershorts, du gerne må stjæle i herregarderoben.
1.299 kr. hos By Malene Birger

Weekday

Weekday
Også Weekday surfer med på skjortebølgen og satser på en hvid version med grå striber, der er enkelt, men stiligt til hverdagen.
400 kr. hos Weekday

Acne

Acne
Acnes kridhvide bomuldsskjorte holder sig til et løst snit, som giver illusionen af herretøj, der bliver blødet op af en lav og feminin halsudskæring.
2.395 kr. hos Acne

Læs også: Style Wise: 10 palmeprintede køb til kvinderne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af