Copycat: New Balance sagsøger Karl Lagerfeld

Copycat: New Balance sagsøger Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld skal i retten.

Og denne gang er det ikke for en upassende eller stødende udtalelse, men for at forsvare et af sine designs. Det er skomærket New Balance, der er utilfredse med en sneaker, som er del af designerens kollektion i eget navn.

Anklagen går ud på, at Lagerfelds version, og særligt et stort ‘K’, der står for designerens fornavn, læner sig for meget op ad New Balance’ genkendelige ‘N’-logo, og kommer ifølge det amerikanske tabloid-medie TMZ til at ende i retten.

Læs også: Karl Lagerfelds mest mindeværdige bemærkninger

Plagiater er ikke kun et problem for New Balance, men mange af branchens designere, der ofte skal konkurrere med highstreet-versioner af deres designs. Og i et hav af sneaker-udgivelser, kan det være svært at konkludere, om det drejer sig om en decideret kopi af New Balance-skoen.

KarlLagerfeld

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af