Fra model til designer: Cara Delevingne i samarbejde med DKNY

Fra model til designer: Cara Delevingne i samarbejde med DKNY

Den britiske model Cara Delevingne brager frem med nye projekter. Ud over at være fast inventar på alverdens runways, har hun forsøgt sig som skuespiller med flere mindre roller i modefilm, og nu tilføjer Delevingne også titlen som designer til sit cv.

Hendes første kollektionen bliver skabt i samarbejde med amerikanske DKNY, der har oplevet en opblomstring af deres logo-designs det seneste års tid, hvor Delevingne og navne som ASAP Rocky også har stået model for mærket.

I en pressemeddelse melder modellen ud, at kollektionen er et meget personligt projekt, så dens 15 designs tæller mange af modellens egne favoritter. Fans af Delevingnes stil kan altså glæde sig til tanktops, sweat suits, læderjakker og afslappede accessories.

De fleste af hendes designs er unisex og kommer til at ligge i et prisleje mellem 400 og 4.000 kr. Det er ikke offentliggjort, hvornår kollektionen lander i butikkerne, men lige nu søger Delevingne 2-3 modeller, der skal være kampagneansigter for kollektionen sammen med hende.

Læs også: Cara Delevingne og Kate Moss i fælles projekt

Modeljagten foregår på Instagram, hvor alle kan deltage ved at uploade et billede af dem selv med hashtags #CaraWantsYou og #Cara4DKNY.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af