Givenchy byder Kendall Jenner op til dans

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Highend-mærkerne offentliggør i øjeblikket deres kampagner for AW/14-kollektionerne, hvilket hos Givenchy afslørede bookingen af tv-personligheden Kendall Jenner. Den nyudklækkede model ses både i kampagnen og den dertilhørende video, hvor hun med sine model-kollegaer danser løs i modehusets efterårskollektion.

Jenner er opvokset i mediernes søgelys, sammen med sin familie, der blandt andet tæller tv-personligheden Kim Kardashian. Givenchys kreative direktør Riccardo Tisci er venner med familien, og designede derfor også Kim Kardashians brudekjole til hendes bryllup med Kanye West i maj.

Læs også: Kim Kardashian runder fransk modebibel

Kendall Jenner fik sit gennembrud på catwalken hos Marc Jacobs under New Yorks modeuge i februar, hvor hun vakte opmærksomhed i en gennemsigtig bluse. Siden har hun arbejdet med modehuse som Chanel og Giles, og magasiner som Interview Magazine og Grazia.

1Givenchy

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af