Guide: 11 danske mærker og butikker med gode udsalg

SaleVibskov


Henrik Vibskov Boutique

Ud over den danske designers egen farverig kollektion til mænd og kvinder, kan du finde tøj, sko og accessories fra ellers svært tilgængelige mærker som Anne Sofie Madsen, Bernhard Willhelm og KTZ.

Find udsalget HER.
SaleAdelie


Adélie

Det er Tikkie fra bloggen Adélie, der gemmer sig bag Nørrebro-butikken med samme navn. I forlængelse af bloggerens egen stil, finder du især skandinaviske mærker som Carin Wester og Stine Goya, hvor fællesnævneren er en hang til feminine designs præget af pasteller og gulddetaljer.

Find udsalget HER.
SaleDesignersRemix


Designers Remix

Du kan spare mellem 40 og 50 % på det danske mærkes sommerkollektion, der i år byder på overbevisende sort/hvide designs med skulpturelle silhuetter i kjoler, trøjer og jakker. Tro mod mærket er der dog også designs til en mere feminin stil med blonder, silke og lysende grønne og blå farver.

Find udsalget HER.
SaleNorse


Norse Store

Hos Norse Store skal du gå på udsalgsshopping, hvis du mangler noget stiligt streetwear, der har hang til skandinavisk minimalisme, men også byder på farverige designs fra mærker som italienske Marni og britiske Liberty London.

Find udsalget HER.
SaleStineGoya


Stine Goya

Er du fan af Stine Goyas feminine designunivers med masser af print, pasteller og guldudsmykninger, er hendes udsalg en god mulighed for at supplere sommergarderoben med kjoler, nederdele, bukser og toppe i stilen.

Find udsalget HER.
MadsNørgaardFest


Mads Nørgaard
Efter den danske designer endelig har slået dørene op for sin egen webshop, kan du ikke kun nyde godt af hans omfangsrige udsalg i butikken på Strøget i København, men også finde alle varer online. Her er der masser af klassisk dansk basistøj til både mænd og kvinder. 

Find udsalget HER.

SamsoeSale


Samsøe Samsøe

Der er selvfølgelig også mange gode highstreetfund at gøre, når udsalget skyller hen over de danske butikker. Her bør du overveje Samsøe Samsøe, der byder på et bredt udvalg af tøj i mange stilretninger til begge køn, så der vitterligt er gode fund at gøre til enhver smag.

Find udsalget HER.

SaleBruunsBazaar


Bruuns Bazaar

Med deres minimalistiske og lyse kollektioner, beviser Bruuns Bazaar gang på gang, hvor dansk design er stærkest. I mærkets udsalg bør du gå efter klassiske ting som skjorter og blazere til herrer, og fine sæt og sommerkjoler til kvinderne.

Find udsalget HER.

SaleGanni


Ganni

Det senste års tid er Ganni vokset enormt i deres popularitet, og det skyldes ikke mindst mærkets moderne tilgang til en feminin garderobe, der kombinerer enkle silhuetter med lyse pasteller og lækre prints.

Find udsalget HER.

SalePedeStoffer


Pede & Stoffer

Da butikkens kvindeafdeling lukker og slukker inden længe, er det særligt her, at der er gode fund at gøre. Og det er ikke kun danske mærker som Won Hundred, du kan få til en god pris, men også populære internationale designs fra navne som Kenzo og Opening Ceremony.

Læs mere HER.

SaleYouHeShe


YouHeShe

Hos YouHeShe kan du gøre udsalgsfund fra skandinaviske mærker som Acne og Stine Goya, men også få fingrene i udlanske mærker som Isabel Marant, Kenzo og Gat Rimon.

Find udsalget HER.

Læs også: Shopping: Her er 10 gode online udsalg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af