Live-stream: Burberry Prorsum inviterer til modeshow

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den londonske herremodeuge, London Collections, er ved at runde af. Som en af de sidste til at præsentere sin SS/15-kollektion, finder vi designer Christopher Bailey og det eksklusive mærke Burberry Prorsum.

Siden Bailey overtog roret i 2001, har han høstet et hav af priser for sine kreative præstationer, blandt andet i 2013, hvor han modtog den prestigefyldte pris som årets herredesigner ved British Fashion Awards. SS/15-kollektionen kommer med garanti til at demonstrere hans kreative talent, der blandt andet tæller evnen til at fortolke klassiske Burberry-designs, og klæde den moderne mand i opdaterede versioner af de velkendte silhuetter.

Læs også: Street Style: God stil fra herremodeugens shows

Hvor showets døre kun plejer at byde særligt inviterede indenfor, har alle nu mulighed for at følge med live, når vi streamer catwalkshowet direkte fra London kl. 14 dansk tid i dag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af