Louis Vuitton headhunter Karl Lagerfeld

Louis Vuitton headhunter Karl Lagerfeld

Chanel-designer Karl Lagerfeld er kendt for diverse samarbejder, og skyer ikke tilbage fra de mere skæve af slagsen, som kan involvere alt fra sært legetøj til colaflasker, og en H&M-kollektion er det også blevet til. Dog kom designerens nyeste samarbejde alligevel bag på os. Lagerfeld skal designe for Louis Vuitton.

Det betyder imidlertid ikke dårligt nyt for husets stadig nye chefdesigner Nicolas Ghesquière. Lagerfeld kommer nemlig ikke til at skubbe ham af tronen for det traditionsrige luksusmærke, men er del af et designprojekt, der markerer Louis Vuittons 160-års jubilæum.

Konge Karl får til opgave at give sit bud på mærkets legendariske ‘LV’-monogram på en række specialdesignede håndtasker. Og Lagerfeld er ikke den eneste, der har fået æren af at sætte sit stempel på det genkendelige logo. Også designere Marc Newson, Christian Louboutin og Rei Kawakubu skaber en taske for Louis Vuittons ‘The Icon and the Iconoclasts’-projekt.

Læs også: Karl Lagerfeld designer emojicons

Når det særlige taskeudspil rammer butikkerne til oktober, bliver det i et begrænset oplæg til priser mellem 15.000 og 38.000 kroner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af