Mine Roskilde-essentials: Stylist Stephanie Loa

1Rains

Rains
»En ting er helt sikkert, jeg tager ikke afsted uden min Rains regnjakke i sølv. Den er praktisk og flot på samme tid. Jeg tror ikke jeg kender en bedre kombination«.
700 kr. hos Rains 

1Adidas

Adidas
»Mine yndlings-Adidas skal selvfølgelig ikke gå glip af en go’ festival, nu hvor de lige har overlevet en Distortion – så overlever de nok også en Roskilde«.
700 kr. hos Adidas
1Nike
Nike
»Jeg elsker sokker, de kan tilføje lidt kant til et hvert sæt. Normalt sværger jeg til hvide Nike sokker, men Roskilde og hvide sokker er nok ikke en god cocktail«.
120 kr. hos Nike
1DKNYOpeningCeremony
DKNY x Opening Ceremony

»Denne nye sweatshirt/anorak fra DKNY skal med på Roskilde! Den vil holde mig varm i de sene nattetimer, og kan kombineres med alt. Jeg er vild med den!«
835 kr. hos Stylepaste
1Solbriller
Peter & May Walk

»Man kan ikke tage på Roskilde uden et par solbriller. Disse er både gode mod sol og tømmermænd«.
2.200 kr. hos Storm
1MetalMoon


Metal Moon

»Hvis vejret er med os, så er der ikke noget bedre end et let sommersæt som dette fra Metal Moon. Det har har reddet mig i mange tøjkriser«.
Begge koster 300 kr. hos Metal Moon
1Ganni
Ganni

»Det er ikke til at komme udenom, at en af sommers helt store tendenser er overalls. Jeg vil bruge disse med opsmøg, en cropped top og et par fede sneaks«.
1.600 kr. hos Zalando
1Lacoste
Lacoste

»Bøllenhatten er tilbage fra de gode gamle 90’ere, og jeg vil flittigt bruge den hvide Lacoste-sag, både i regn og sol«.
270 kr. hos Lacoste
1Weekday

Weekday
»Denim shorts er et festival must-have. Jeg laver normalt mine egne shorts af gamle, forvaskede og slidte Levi’s jeans, men disse er et perfekt alternativ hvis man ikke har overskud til et gør-det-selv-projekt«.
350 kr. hos Weekday
1AlexanderWang
Alexander Wang

»Når jeg er på festival, skal jeg have mine hænder fri, og derfor er denne Alexander Wang-taske som skræddersyet til mig. Den har den perfekte størrelse og kan rumme et godt festival-kit«.
6.850 kr. hos Notabene
1MetalMoon1


Metal Moon

»Badedragten fra Metal Moons nyeste kollektion, vil jeg bruge til mine shorts på en varm dag, eller hvis jeg skal en tur i bølgen blå«.
450 kr. hos Metal Moon

Læs også: Mine Roskilde Festival-essentials: Mads Axelsen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af