Mine Roskilde Festival-essentials: Blogger og radiovært Mads Axelsen

1Adidas
Adidas
»Et par gode sko kan virkelig gøre dagen meget nemmere, når man går så meget på en festival, som man gør på Roskilde. Invester derfor i et par som er flotte, men som du ikke bliver alt for ked af, hvis går i stykker. En personlig favorit er Adidas’ klassikeren ‘Superstar’«.
700 kr. hos Adidas
1Volt


Volt

»Denne lille smarte dims er fuldstændig uundværlig for mit vedkommende på Roskilde. Et bærbart batteri til din iPhone, så du kan lade op, imens du er til koncert, slapper af i skyggen eller får drukket dagens første sjusser med dine venner«.
300 kr. hos Volt Shop 

1Tiger

Tiger
»Det er vigtigt at holde styr på sine koncerter. Hvor de er, hvornår de er, og hvem man gerne vil høre dem med. Det er derudover også en god idé at skrive et par stikord ned om koncerterne, så man kan huske, hvordan man havde det, da musikken ramte en allermest«.
10 kr. hos Tiger

1Acne1

Acne
»Festivaler er for mit vedkommende lig med varme eftermiddage og lune aftener, der lynhurtigt bliver til iskolde nætter. En læderjakke er en god investering, der kun bliver smukkere med tiden og denne fra ACNE i 100 % kalveskind, havde jeg selv med som spritny sidste år, og den blev væsentligt flottere og fik et meget personlig udtryk af at få nogle tæsk på festivalen«.
8.500 kr. hos Acne

1RayBan

Ray-Ban
»Solbriller er uundværlige på Roskilde. Når solen skinner er de dejlige, og når tømmermændene rammer er de gode at gemme sig bag. Disse fra Ray-Ban er flotte«.
940 kr. hos Sunglasses Shop

1Ocuheel

Matas
»… Til når man ikke kan gemme sig bag solbrillerne mere«.
85 kr. hos Matas
1Rains

Rains
»Let’s face it – Den danske sommer er sgu ikke til at regne med. Rains gør en dyd ud af at lave smukt, moderne og anvendeligt regntøj til en fornuftig pris. Denne hvide jakke med hætte bliver uden tvivl en personlig favorit«.
700 kr. hos Rains

1WoodWood


Comme Des Garçons

»Lag på lag er et keyword, når det kommer til at være fornuftigt klædt på Roskilde. Du skal pakke tøj som er anonymt nok til, at du i princippet kan have det hele på, på én gang, og stadig se nogenlunde ud. Jeg er fryser altid, når solen går ned, og denne hættetrøje fra Comme Des Garçons har redet mig et utal af gange, og er flot til næsten alt«.
1950 kr. hos Wood Wood

1Nuxe1

Matas
»Jeg bruger denne multi-olie hver evig eneste dag, men i udsatte situationer som på Roskilde er den virkelig genial. Den kan bruges både til ansigt, krop og hår, og med sit høje indhold af E-vitamin gør den underværker og fugter i dybden«.
275 kr. hos Matas

1Acne

Acne
»Man kan strengt taget nøjes med at have ét par bukser med på festival. Jeans er gode for de kan tåle både vind og vejr, samt en sjat øl eller to. Invester i et par, der er tykke og gode i materialet, da de er væsentligt mere slidstærke«.
1500 kr. hos Acne

Læs også: Mine Roskilde Festival-essentials: Tikkie Iversen fra Adelié

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af