Ny Louis Vuitton-designer hyrer fotograf-legender

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hver eneste af de fotografer og modeller som Louis Vuittons nye chefdesigner, Nicolas Ghesquière, har hyret til sin første kampagne for mærket ville være et scoop for sig selv, så samlingen af modefotograferne Annie Leibovitz, Bruce Weber og Juergen Teller, og modellerne Freja Beha Erichsen, Liya Kedebe og Jean Campbell giver en potent samling af modebrancheansigter, der næsten kun kan munde ud i en imponerende kampagne.

Modesitet Style.com beretter desuden, at de legendariske modefotografer har fået helt frie tøjler til at skabe et personligt syn på Vuitton-kampagnen, der både tæller billeder og en række små videoer, der går bag om skydningerne.

Læs også: Louis Vuitton headhunter Karl Lagerfeld

Ghesquière kommer fra en mangeårig stilling hos Balenciaga og overtog roret hos Vuitton efter Marc Jacobs. Hans begejstring for sin nye arbejdsgiver blev understreget ved fremvisningen af hans første kollektion for modehuset tidligere i år. Showgæsterne fandt en personlig besked fra designeren på deres sæder, der forklarede:

»I dag er en ny dag. En stor dag… Ord kan ikke beskrive, hvordan jeg har det lige nu. Mere end noget andet, er det jeg umådeligt glad«.

Læs også: Louis Vuitton åbner museum i Paris

Kun få billeder er blevet lækkert, så indtil videre må vi nyde Annie Leibovitz’ video fra skydningen med Charlotte Gainsbourg.

LouisVuitton1Vuitton2Vuitton3Vuitton4

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af