Sneakers: Sommerens 10 bedste investeringer

Vores sneaker-ekspert ser fremad og guider til de lanceringer, der er værd at hive med hjem til samlingen denne sommer.

primeknit


Stan Smith Primeknit

Efter relanceringen af Adidas’ klassiske ‘Stan Smith’-model, har silhuetten efterhånden været udgivet i flere forskellige varianter end nogen havde forestillet sig. Den seneste er dog værd at bide ekstra mærke i, da den kommer i et flettet polyestermateriale, som gør modellen til en let og luftig sommersko.
1.100 kr. hos Wood Wood

PumaBlaze


Puma Disc Blaze

Ensfarvede sko er en af sæsonens bedste investeringer, og Puma forstår virkelig at udnytte den minimalistiske bølge med et simpelt udspil, designet af Sophia Chang, på deres ellers detaljerede Puma ‘Disc Blaze Lite’-model. Især den hvide variant er god til sommeren, og er en rigtig stærk konkurrent til Nikes hvide ‘Huarache’-sko.
Er sat til at udkomme d. 1. juli, hold øje HER.

jordan11


Air Jordan 11 low

‘Air Jordan 11’-modellen blev oprindeligt udgivet i 1995, og denne sommer vender den tilbage i en lavere og lettere udgave. Skoen har tidligere skabt voldsomme episoder ved relanceringer, hvor mennesker er kommet til skade, grundet dens store popularitet, så hvis man vil gøre sig forhåbninger om at få fingrene i et par, skal man være hurtig på tasterne.

‘Air Jordan 11’ er uden tvivl et af mærkets mest vellykkede og populære udspil, hvilket bl.a. kan ses på de nye Air Jordan ‘Future’-modeller, som har snuppet den unikke sål fra den klassiske 11’er.
Hold øje med Hanon Shop HER. 

margielaconverse


Converse x Margiela

Sidste år introducerede Converse et samarbejde med det belgiske modehus Maison Martin Margiela, og efter et unikt og succesfuldt udspil vender de to parter tilbage med en opfølger denne sommer. Konceptet er det samme som sidst, hvor Margiela overmalede Converse-silhuetter med hvid maling, denne gang er kanvasmaterialet dog blevet erstattet af læder, hvilket giver skoen et mere behageligt fit.

Især den lave ‘Jack Purcell’-model er en frisk og stilsikker sommersko.
1.860 kr. hos Colette HER.

Saucony


Saucony ‘Sea & Sand’

Tidligere på året lancerede amerikanske Saucony et samspil med det russiske streetwear-mærke Anteater, som havde fået æren af at komme med deres bud på, hvordan Saucony’s ‘Original Jazz’-model skulle designes, og nu er der atter mulighed for at få fingrene i den eftertragtede udgivelse.

Anteater har, som navnet på udgivelsen hentyder, draget inspiration fra sammenstødet mellem hav og sand, og selvom der er stor kontrast i farvevalget, har de opnået et meget stilrent resultat.
Skoene kommer til at koste 795 kr., og kan købes hos End Clothing fra d. 21. juni HER.

NewBalance


New Balance x J. Crew

For at fejre den amerikanske ‘Independence Day’ har J. Crew og New Balance slået hovederne sammen om en helt igennem amerikansk skoudgivelse, der er designet af J. Crew i New York og bliver produceret i delstaten Maine.

Der er taget udgangspunkt i de nationale farver, som på fineste vis kombineres på New Balance’ ‘M998’-silhuet, der er produceret i ruskind og mesh, og har en robust ‘ABZORB’-sål til at fuldende et gennemarbejdet samspil.
Modellen bliver sat til salg d. 18. juni på J. Crews hjemmeside HER. 

Solebox


Solebox x Reebok

Den tyske sneakerbutik Solebox har efterhånden en fin række udgivelser på cv’et, og de fortsætter deres flotte stime i et nyt samspil med Reebok, der i dette tilfælde har lagt deres efterspurgte ‘Pump Fury’-model som silhuet. Udspillet er designet i et alternativt camouflagemønster, og tager udgangspunkt i farverne på det tyske flag, som også er placeret på siden af skoens top.

Skoen er produceret i en kombination af ruskind og nylon, og har den helt unikke ‘Pump Fury’-lukkefunktion.
Skoen udkommer d. 5. juli i Solebox, hold øje HER.

y3


Y-3 Hayex Low

Adidas’ Y-3-linje er klar med en splinterny skosilhuet ved navn ‘Hayex’, og selv om man har draget inspiration fra Clarks’ klassiske ‘Wallabee’-model, er designet, ikke overraskende, til den mere eksperimenterende sneakerfan.

Toppen af skoen er produceret i sort neopren, hvilket matcher perfekt til den iøjefaldende skosål, hvor der kombineres i både farver og print.
Modellen kan forudbestilles på Luisaviaroma i den nærmeste fremtid HER.

RFPUMA


Ronnie Fieg x Puma XT2 ”Achromatic”

New yorker-designeren Ronnie Fieg fortsætter sin dominans i sneaker-verdenen med et minimalistisk samarbejde med Puma og Dover Street Market. I denne omgang lægger han hånd på Pumas ‘XT-2’-model, som lidt atypisk for Ronnie Fieg kommer i to ensfarvede varianter i henholdsvis sort og hvid. 
Modellen er produceret i læder, og specielt den hvide sko er et godt valg denne sommer.
Skoen udkommer senere på måneden hos Kith og Dover Street Market, hold øje HER. 

LeCoq


Le Coq Sportif x LimitedEDitions

Den eksklusive sneakerbutik fra Barcelona, LimitedEDitions, fejrer deres 10-års jubilæum i samarbejde med franske Le Coq Sportif, og har i anledningen designet et fælles udspil over Le Coqs ‘Èclat’-silhuet. Modellen kalder de ‘Rosé-EXD’, hvilket tydeligt går igen på skoens farvekombination, der sammen med en lysebrun ruskindshæl udgør en rigtig lovende sommersneaker.
Modellen udkommer i juli, hold øje med LimitedEDitions hjemmeside HER.

Læs også: Sneakerfavorit: 10 nævneværdige ‘Roshe Run’s

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af