‘Stan Smith’ strikkes i endnu en relancering

‘Stan Smith’ strikkes i endnu en relancering

Det er ikke til at tage fejl af, at strik og sneakers er tæt forbundet i øjeblikket. Hos Adidas har vi netop set 80’er-modellen ‘Campus 80’ relanceret med en strikket krop, og nu er turen kommet til endnu en retro-model, den populære 70’er-silhuet ‘Stan Smith’.

Der er endnu kun offentliggjort billeder af en enkel farvekombination, den originale hvide version med de grønne detaljer. Skoens krop, tunge og snører er alle strikkede, og giver skoen en interessant overfladetekstur, der giver den meget (over)eksponerede sneaker et eksklusivt præg.

Læs også: Adidas strikker nyt liv i skoklassiker

‘Stan Smith Primeknit’ forhandles endnu ikke i Europa, men du kan holde øje med udgivelsen HER.

AdidasSS2AdidasSS3

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af