Versus Versace designer sprælske sko for Superga

Versus Versace designer sprælske sko for Superga

Det er to italienske kæmper, der deler tegnebræt i et nyt sko-samarbejde. Versaces lidt yngre og lidt mere prisvenlige Versus-linje, og det traditionsrige kanvassko-mærke Superga, har nemlig designet en kollektion af farverige, mønstrede tennissko.

Det er Supergas klassiske ‘2750’-model, der danner rammen for samarbejdet, som helt i Versaces ånd er badet i et sprælsk print med græske motiver. Skoen er som vanligt udført i kraftigt bomuld med en gummisål, og det er stadig ikke afsløret, hvor mange designs samarbejdet rummer, og hvad skoene kommer til at koste.

Læs også: Olsen-tvillingerne viser deres yndlingssko

Du kan holde øje med udgivelsen hos Superga HER, hvor skoene også vil blive solgt, når de rammer butikkerne senere på måneden.

VersaceSuperga

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af