Cara Delevingne er Chanels nye ansigt

Cara Delevingne er Chanels nye ansigt

Cara Delevingne er her, der og allevegne, og snart er den britiske topmodel også at finde i Chanels efterårskampagne.

Modellen løftede selv sløret for nyheden på sin Instagram-profil i morges med et smugkig på den kommende kampagne – og det tegner godt. På billedet står Cara med ryggen til kameraet, presset op mod et spejl, iført en af mærkets kendetegnende tweedfrakker med hænderne dækket af perlekæder. Topmodellen har desuden tweed-dreadlocks flettet ind i håret, som det sås til Chanels AW/14-show.

Det er ingen overraskelse, at Chanel har shanghajet Delevingne som kampagneansigt, da den 21-årige britmodel har været fast inventar på modehusets catwalk siden 2012, og desuden er blevet stemplet som »den moderne it girl« af chefdesigner Karl Lagerfeld.

Læs også: Style Wise: 10 cat-eye solbriller

Den kommende kampagne er Caras første for Chanels hovedlinje, mens hun en enkelt gang før har lagt ansigt til mærkets resortkollektion i 2013.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af