Freya Dalsjø åbner webshop

Freya Dalsjø åbner webshop

Det danske designtalent Freya Dalsjø har netop slået dørene op til sit online butiksunivers, Freyadalsjo.com.

Webshoppen forhandler udvalgte design fra Freya Dalsjøs SS/14-kollektion, heriblandt de roste silkekimonoer, samt designerens samarbejde med Nørgaard på Strøget. Webshoppen har en leveringstid på 25 dage, da alt produceres lokalt.

Freya Dalsjø oprettede sit mærke i eget navn i 2011, efter hun dimitterede fra den prestigefulde designskole Royal Academy of Fine Arts i Antwerpen. Allerede året efter fik den unge designer æren af at åbne Copenhagen Fashion Week, og i dag anses Freya Dalsjø som et af dansk designs mest lovende talenter. 

Læs også: Cara Delevingne er Chanels nye ansigt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af