Kate Moss’ lillesøster genskaber ikonisk kampagne

Kate Moss’ lillesøster genskaber ikonisk kampagne

Supermodellen Kate Moss strøg til tops i modebranchen, efter hun i 90’erne optrådte i Calvin Klein Jeans’ sort/hvide kampagne overfor Mark Wahlberg.

Nu er hendes lillesøster, modelspiren Lottie Moss, også på banen for Calvin Klein Jeans med en ny kampagne, der minder til forveksling om storesøsterens karrierestarter.

Lotties kampagne er en del af denimmærkets samarbejde med Mytheresa.com, ved navn The Re-Issue Project, som bringer otte af brandets mest ikoniske design tilbage i limiterede udgaver, herunder Kate Moss’ boyfriendjeans, Brooke Shields højtaljede skinnyjeans samt sweatshirts, T-shirts og denimjakker med det kendetegnende CK-logo.

Moss-lillesøsterens billeder er skudt af fotograf Michael Avedon, barnebarn til Richard Avedon, som står bag Brooke Shields’ Calvin Klein-fotos fra 90’erne.

»Lottie indeholder i den grad essensen af Calvin Klein-pigen«, udtaler Avedon til britisk Vogue og fortsætter: »Hun er indbydende uskyldig med en umiddelbar skønhed – det var fantastisk at skyde denne smukke, unge kvinde«.

Læs også: Insiderens storbyguide: Dorothea Gundtoft om Paris

Se flere billeder af Lotties Calvin Klein-debut nedenfor.

Lottie Moss3

Lottie Moss2

Lottie Moss4

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af