Skandaledirektør tilbage hos American Apparel

Skandaledirektør tilbage hos American Apparel

I midten af juni blev American Apparels skandalehungrende CEO, Dov Charney, sat på porten, efter adskillige års beskyldninger om sexchikane, verbale overgreb og vold mod medarbejdere.

Men nu ser det ud som om, at Dov Charney har genvundet magten over American Apparel. Dog sidder han ikke længere i direktørstolen, men er ifølge The Cut blevet tildelt titlen ‘strategisk konsulent’, da han har opkøbt omkring halvdelen af tøjfirmaets aktier.

»Min opgave er at redde de ansattes jobs og få styr på firmaets finanser. Derefter vil vi evaluere, hvorvidt jeg senere vil blive enten pedel, CEO eller konsulent«, har Charney tidligere udtalt til Bloomberg Businessweek.

Læs også: American Apparel-grundlægger fyres for sexchikane

American Apparel er stadig ved at undersøge beskyldningerne om embedsmisbrug. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af