Danske Victor Nylander i serie for Maserati x Bergdorf Goodman

Danske Victor Nylander i serie for Maserati x Bergdorf Goodman

Den italienske bilfabrikant Maserati fylder 100 år, og det fejres med en serie i septemberudgaven af Bergdorf Goodmans magasin. Her optræder den danske model Victor Nylander i tøj fra stormagasinets brandliste, der blandt andet byder på Valentino, Maison Martin Margiela, Alexander McQueen, Jil Sander og Bottega Veneta.

Serien er skudt på Maseratis imponerende hovedkvarter i Modena i Italien. Selv om Victor Nylander har kampagner for Dior Homme og Hugo Boss og forsider for Numéro og GQ på cv’et, forestiller vi os, at besøget på bilfabrikken må være blandt karriererens højdepunkter og en drengedrøm, der er gået i opfyldelse.

Kampagnen er skudt af Arnaud Pyvka, og Bruce Pask har stået for stylingen.

Læs også: Victor Nylander i Soullands efterårskampagne

MM_Valentino_01a_167882Valentino

MM_AlexanderMcQueen_13_167882Alexander McQueen

MM_Margiella_06_167882Maison Martin Margiela

victorBottega Veneta & Jil Sander

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af