Hold øje med: Farvet faux fur fra Shrimps

Hold øje med: Farvet faux fur fra Shrimps

Shrimps’ faux fur-frakker er som taget ud af en Wes Anderson-film. Det London-baserede mærke, der har designeren Hannah Weiland ved roret, har gjort sig stærkt bemærket under London Fashion Week med sine fine kombinationer af stærke og glade spring-i-øjnene-farver, enkle snit og et faux fur-materiale i en god kvalitet.

Læs også: Wes Andersons film – fra værst til bedst

Shrimps, navngivet efter designerens barndomskælenavn, har skabt et nostalgisk, men alligevel moderne, univers fuld af quirkinessHannah Weiland beskriver selv mærket med ordene »sweet, fluffy and colorful«.

Selv om brandets visuelle univers består af humoristiske collager med langpelsede hunde, opstadsede ældre damer og legende løver, besidder det stadig en suveræn enkelthed, der brænder igennem i form af simple snit, forfriskende striber og udfordrende, men enkle, farvekombinationer.

It-girls som Alexa Chung og Susie Bubble har allerede taget brandets farverige designs til sig, så det tegner lovende for brandet.

Det er også allerede blevet til en fin lille film med faux fur-klædte modeller, der spiller stangtennis og spiser granatæblekerner med sikkerhedsnåle. Se den nedenfor.

Læs også: Syv ting du ikke vidste om Alexa Chung

shrimps-looks

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af