Hvem skal vinde DANSK Design – Magasin Prisen?

Sidste år var det Anne Sofie Madsen, der løb med prisen. Nu er ‘Dansk Design Talent – Magasin Prisen’ tilbage, og denne gang kæmper designtalenterne Freya Dalsjö, Kjetil Aas, Mark Kenly Domino Tan og Trine Lindegaard om prisen.

De udvalgte talenter skal designe en kollektion med udgangspunkt i hver deres muse fra den danske musikscene og konkurrerer om en præmie på 500.000 kroner og et show under Copenhagen Fashion Week.

De har hver især fået tildelt en garvet designer som mentor. Freya Dalsjö får rådgivning af Ivan Grundahl, Kjetil Aas får råd fra Bjørn Bruun, Trine Lindegaard har Christian Stadil som mentor, og Mark Kenly Domino Tan får sparring fra Baum und Pferdgarten.

Showet løber af stablen den 9. oktober på Statens Museum for Kunst, og konkurrencen afhænger  ikke blot af stemmerne fra udvalgte branchefolk, men også af en offentlig afstemning. Hvis der er et af talenterne, du synes fortjener at vinde, kan du stemme HER.

DanskDesign

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af