Opening Ceremony skiftede catwalken ud med teaterscenen

Opening Ceremony skiftede catwalken ud med teaterscenen

For en lille måneds tid siden blev det afsløret, at instruktøren Spike Jonze og skuespilleren Jonah Hill var i gang med at skrive et ‘one-act’ teaterstykke for Opening Ceremony, der har de nytænkende designere Humberto Leon og Carol Lim (billedet) ved roret. Stykket skulle erstatte det traditionelle runway-show til brandets fremvisning under modeugen i New York. Og søndag aften skete det så.

Linjen mellem catwalk-shows og teaterverdenen har længe været udtværet, men i går blev den altså fuldstændig hvisket ud, da showet (eller stykket), der har fået titlen ’100% Lost Cotton’, endelig løb af stablen.

Med navne som Karlie Kloss, Elle Fanning, Dree Hemingway, Rashida Jones, John Cameron Mitchell og Catherine Keener på scenen blev mærkets SS15-kollektion præsenteret med en humoristisk fortalt model-casting som omdrejningspunkt.

Under stykket blev der løbende lagt billeder op på Opening Ceremonys Instagram-profil af de medvirkende modeller og skuespillere in action med understøttende citater som: »You can’t go around in the fashion world asking who people are« og »Karlie’s been around forever. She’s in her late, early twenties«.

Teaterstykket har fået utroligt meget ros fra dem, der var heldige nok til at være tilstede, men er endnu ikke blevet tilgængeligt online for resten af verdenen. Lad os håbe, at det sker på et tidspunkt.

opening-ceremony-lostcotton-1
opening-ceremony-lostcotton-2

opening-ceremony-lostcotton-3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af