Palace Skateboards er en tur på adidas Originals’ fabrik

Hele 22 items er det blevet til i samarbejdet mellem London-baserede Palace Skateboards og adidas Originals. Og kollektionen lander allerede den 27. september. Hvor den kan købes er endnu uvist, og det har indtil nu været småt med informationer.

Vi anbefaler, at du følger med på adidas Originals’ Instagram og Tumblr, hvor der i dag er lagt små teasere op med et link til videoen, hvor Palace Skateboards’ stifter, Lev Tanju, under et besøg på en Adidas-fabrik giver dig et underholdende og indlevende indblik i samarbejdet med den tyske sportswear-gigant.

Nedenfor har vi  samlet nogle af vores favoritter fra kollektionen. Vi håber, at der snart er nyt omkring forhandlere og priser –for der bliver rift om både hoodies og trackpants. 

Palace_collage_1Palace_collage_2Palace_collage_3Palace_collage_4Palace_collage_5Adidas_collage

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af