Stine Goya fejrer fødselsdag med rabat på den nye kollektion

Stine Goya fejrer fødselsdag med rabat på den nye kollektion

Et kig forbi Stine Goyas univers er altid besøget værd, men lige nu er der ekstra meget at komme efter i butikken på Gothersgade 58, der bugner af nye varer fra efterårskollektionen. Butikken fylder nemlig et år og fejrer det med 15 % rabat fra torsdag den 4. september til og med lørdag den 6. september.

Læs også: Stine Goyas fjer

Efterårskollektionen fra Stine Goya har fået titlen ‘Les Fragments Bel Ensemble’ og henter, blandt andet, inspiration fra samtidskunstneren Ruby Sky Stiler og Constantin Brancusi, der er en af det 20. århundredes mest indflydelsesrige billedhuggere. Men mest af alt bærer kollektionen præg af Stine Goyas fine fornemmelse for print og pasteller tilsat et strøg af guld.

Vi har fundet lidt lookbook-billeder med Emma Leth, der måske kan inspirere dig til din shopping.

stine1stine2stine3

 

 

 

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af