American Dad! sætter sit aftryk på Adidas’ klassiske tennissko

American Dad! sætter sit aftryk på Adidas’ klassiske tennissko

Den amerikanske TV-serie ‘American Dad!’ har sat sit print på Adidas’ ‘Stan Smith’-sneakeren i en ny collab. Selvom det nærmest har regnet med nye versioner af tennisskoen den sidste tid – fra blandt andet Pharrell Williams, Colette og Dover Street Market – har sportsgiganten nu sluppet en ny udgave med Seth McFarlanes animerede titelfigur i fokus.

Adidas-klassikeren ligner på mange måder sig selv, men har fået portrætter af CIA-agenten ‘Stan Smith’ fra satire-serien printet under snørebåndene og på indersålen – selvfølgelig iført tennisgrej. Ellers er skoen udstyret med hvidt læder og et grønt trefoil-logo på hælen.

Hele kollaborationen sker for at fejre American Dad!’s nye sæson og kanalskifte til den amerikanske TV-station TBS.

Læs også: Buy or Die: Nas’ HSTRY-bøllehat

Sneakeren har release den 18. oktober hos Adidas, hvor den kan fås til ca. 825 kr.

american-dad-stan-smith-5
american-dad-stan-smith-2
american-dad-stan-smith-3

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af