Beyoncé og Topshop starter fælles virksomhed

Beyoncé og Topshop starter fælles virksomhed

Beyoncé og Topshop arbejder på et fælles sportsbrand, og det bliver ikke bare en enkelt kollektion eller et samarbejde, men en fælles virksomhed der bygger på en 50/50 joint venture. Det er stadig uvist, hvad mærket kommer til at hedde, men firmaet har fået navnet Parkwood Topshop Athletic Ltd og kommer til at fungere uafhængigt af Topshops øvrige aktiviteter.

Topshops ejer Philip Green har fortalt til WWD, at den London-baserede highstreet-kæde har udvekslet ideer med Beyoncé siden februar, og at de sidste detaljer i aftalen nu er ved at falde på plads.

Det fælles mærke kommer til at byde på tøj, sko og accessories til en bred gruppe, da der er fokus på flere sportskategorier inklusiv dans, fitness og yoga. »Målgruppen er dem, der går til yoga og i træningscentret, men også dem, der bare vil ligne, at de gør det«, har Philip Green sagt til WWD. 

Efter alt at dømme får virksomheden base i New York, men det er endnu ikke helt fastlagt, ligesom teamet – kreativ direktør og designerne – heller ikke er på plads. Mærket forventes at være på hylderne tidligst i efteråret 2015.

Læs også: Se Beyoncé og Nicki Minaj ‘Flawless (remix)’ i klip fra koncertdokumentar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af