The Goodhood Store guider pigerne sikkert gennem efteråret

The Goodhood Store guider pigerne sikkert gennem efteråret

Flere og flere butikker – online som offline – er begyndt at lave deres egne lookbooks. En særligt fin en af slagsen er denne, lavet af britiske The Goodhood Store. Lookbook’en viser et sortiment med mærker som Von Sono, DKNY, Vans, To Be Announced, Perks and Mini, Levi’s og Wood Wood.

Udover at være inspiration for butikkens kunder, fungerer lookbook’en åbenlyst også som ekstra promovering. Den anden vej ses det, at magasiner laver editorials, hvor der udelukkende styles med ét brand af gangen – som for eksempel i Terry Richardsons Supreme-serie for Sense Magazine.

Goodhoods kreative hold kombinerer rullekraver, uldfrakker og strik med Vans, pilotjakker og mønstrede bukser i et kækt take på de ellers klassiske items. Sneakers sat sammen med et strutskørt, klassiske herrebukser eller en stor pels – London-butikken har styr på gadestilen.

Læs også: Wood Wood x Disney: Se de første billeder

Find hele serien HER.

goodhood-1
goodhood-3
goodhood-2
goodhood-4
goodhood-7
goodhood-5
goodhood-6
goodhood-8
goodhood-9
goodhood-10
goodhood-11
goodhood-12

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af