Nike og Undercover afslører nyt fra ‘Gyakusou’-linjen

Nike og Undercover afslører nyt fra ‘Gyakusou’-linjen

Nike og Undercover har før fusioneret træningstøj og high fashion med japanske Jun Takahashi i spidsen. Nu slipper de en ny kollektion fra samarbejdslinjen ’Gyakusou’.

Denne gang har Undercover-designeren fokuseret på at skabe en funktionel og simpel kollektion, der kun består af løbetøj. Det har resulteret i en række nedtonede og praktiske designs, der blandt andet indeholder et par lange ‘Utility’-løbebukser, kortærmede enkeltlags-løbetrøjer og high-tech løbejakker, fremstillet i nogle af Nikes specielt udviklede sportsmaterialer.

Træningstøjet er ekstremt enkelt i sit design, hvor de mest visuelle detaljer skal findes i det opfindsomme materialemiks og brugen af synlige lynlåse og syninger, samt Nikes ‘Swoosh’ og Gyakusous logo, der er pænt placeret på de monokrome hvide, grå og lilla sæt.

Takahashi har blandt andet taget udgangspunkt i sine egne løbeerfaringer. Utility-bukserne er for eksempel et miks af løbe-tights og -shorts, som er løsere foroven, så der er plads til nøgler (og hvad man ellers har med sig) i lommerne, men samtidig holder benene varme som et par normale løbe-tights.

Læs også: Lookbook: Neighborhood og adidas Originals indianer-inspirerede efterår

Kollektionen rammer Nike.com den 23. oktober.

nike-undercover-1
nike-undercover-2
nike-undercover-3
nike-undercover-4
nike-undercover-6
nike-undercover-7
nike-undercover-5

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af