Uniqlo relancerer eftertragtede Jil Sander-designs

Uniqlo relancerer eftertragtede Jil Sander-designs

Uniqlos populære designersamarbejde med Jil Sander – aka ’The Queen of Less’ – blev solgt i fem sæsoner i den japanske kædes butikker frem til 2011. Nu relanceres de bedste designs i en best of-kollektion.

Jil Sanders minimalistiske æstetik passer perfekt til Uniqlo, der er gode til at lave dynejakker, Oxford-skjorter og striktrøjer.

Vi har udvalgt vores favoritter, der tæller en kappelignende dunjakke i en dyb vinrød nuance, en højtaljet nederdel i en navy uldblanding, et par grå uldbukser og en klassisk skjorte, der har fået tilføjet en fin turtleneck-detalje.

Læs også: Goodhood guider pigerne sikkert gennem efteråret

Kollektionen kan allerede nu købes online hos Uniqlo.

+j-1+j-2+j-3+j-4+j-5

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af