Syv stilfulde rockstjernedøtre vi følger på Instagram

De er børn af berømtheder og ofte velsignet med modelgener arvet fra deres mødre. Her er syv kvinder, der inspirerer os med deres personlige stil.

georgia@georgiamayjagger

Georgia May Jagger
22-årige Georgia er datter af Mick Jagger og Jerry Hall, der var en af 70’ernes mest kendte modeller. Med morens gener og en mund, der minder om hendes fars, er det næsten unødvendigt at nævne at Georgia er en succesfuld model.

Georgias stil rammer et sted midt mellem klassisk Chanel – hun er catwalkmodel for modehuset –  og hendes rock n’ roll-arv, der skinner igennem, når hun bærer 60’ernes drainpipe– jeans, sailor-habbit og solbriller. Hun er varieret i sit udtryk og mestrer et miks af farver og mønstre, dog ser vi hende oftest i korte kjoler eller jeans med en cropped top og bølget hår.

pixie12@pixiegeldorf

Pixie Geldorf
Datter af Bob Geldorf og Paula Yates. Pixie er forsanger i bandet Violet og har prydet forsiden af Vogue og lavet editorials for W Magazine og i-D.

24-årige Pixie eksperimenterer med sit hår og skifter fra blond, til pink og til næsten sort. Hun ses ofte med den korte Pixie-frisure – selvfølgelig, den matcher jo hendes navn. Hendes stil er altid gennemført ned til mindste detalje og kan nogle dage være punk med strithår og lædersmykker og andre dage fin som i 20’erne med lang kjole og hovedudsmykning. Pixie klæder sig ikke efter reglen less is more.

frances

@frances_bean_cobainrp

Frances Bean Cobain
Datter af Courtney Love og Kurt Cobain. 22-årige Frances er kunstner, har studeret i New York og bor nu i Los Angeles.

Frances mestrer en nutidig grunge og mikser fine kjoler med sort øjenmakeup, mørk læbestift og tunge rå læderstøvler. Hun har også leget med rød, sort og blonde hårfarver. Hendes nuværende blonde hår giver en fin kontrast til hendes mørke tøj og sorte makeup.

kirke@dominokirke

Domino Kirke
Domino er datter af den britiske trommeslager Simon Kirke og søster til Jemima Kirke, der spiller Jessa i HBO-serien ‘Girls’Hun er desuden forsanger i bandet Domino.

Hendes mor ejer vintagebutikken Geminola i New York, og det har tydeligvis sat sit stilmæssige præg på den 31-årige Domino – og så har hun nok også ret nem adgang til butikkens udvalg. Domino udstråler free spirit med blomsterprints, heldragter, langt naturligt hår og tatoveringer.

ALEXANDRA@officialalexandrarichards

Alexandra Richards
28-årige Alexandra er den yngste af Keth Richards og Patti Hansens (tidligere model og skuespiller) to døtre. Alexandra har travlt med dj-gigs og sin modelkarriere og kan skrive Vogue, Vanity Fair, i-D og Harpers Bazaar på cv’et. 

Hun ses ofte i dyre designerkjoler og høje hæle, når hun spiller til modefester. Men når hun har fri, vandrer hun rundt i klip-klappere, slidte jeans, t-shirt og med pjusket hår.

anabel@abanel

Annabelle Dexter Jones
Annabelle er datter af Mick Jones fra Foreigners, hendes bror er musikproduceren Mark Ronson, og hun er halvsøster til designeren Charlotte Ronson. Hun er skuespiller, designer og har været model i en kampagne for Marni x H&M med Sofia Coppola bag kameraet.

Hendes stil er bygget op om korte kjoler, nederdele, shorts og tætsiddende toppe. Den retro-fenimine stil er et mix af vintage og designertøj. Hendes stilikoner er skuespillerinderne Lauren Bacall og Monica Vitti, hvilket ses på Annabelles frisure og en kærlighed til bandage-toppe og rød læbestift.

lilycollins@lilyjcollins

Lily Collins
Den 25–årige skuespiller og model er datter af Phil Collins. Hun har læst jounalistik på universitetet, og som teenager skrev hun klummen ‘NY Confidential’ til britiske Elle Girl. Senere har hun skrevet for Seventeen, Teen Vogue og Los Angeles Times.

Lily har en super yndefuld og feminin stil og ses oftest i kjole eller nederdel. Hendes korte mørke pagehår og markante øjenbryn giver hende et look, der minder om Audrey Hepburn.

Læs også: How to be a Parisian? Otte franske stilikoner på Instagram

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af