Syv stilfulde søstrepar du bør følge på Instagram

De er modeller, skuespillerinder og sangerinder – og de kommer i par. Her er de elegante søstre, der inspirerer os lige nu.

sayloulou@saylouloumusic

Miranda og Elektra Kilbey-Jansson
Vores naboland giver Olsen-tvillingerne kamp til stregen. Miranda og Elektra er svensk/australske og danner sammen duoen Say Lou Lou, der spillede på Roskilde Festival i år.

Miranda og Elektra mestrer begge en elegant retrostil med svajbukser, faverige skjorter og store 70’er-solbriller. Deres personlige stil har vakt opmærksomhed hos magasiner verden over, og de har prydet forsiden af V Magazine.

waterhouse
@sukiwatergouse @immywaterhouse
Suki og Immy Waterhouse

Suki er model og skuespillerinde og har været ansigt for blandt andet Burberry og H&M. Hendes yngre søster Immy har netop skrevet kontrakt med modelbureauet Next Models.

Sukis stil blev bemærket, da hun i 2012 var med i britisk Vogues ‘Today I’m Wearing‘. Hun har en forkærlighed for 60’ernes mønstre og pasformer, og hendes tykke pandehår fuldfører looket. Lillesøsterens stil er mere rå, drenget og med lidt californisk beach-babe over sig.

soles@kelseysoles @beyleesoles

Beylee og Kelsey Soles
De 19-årige Soles-tvillinger er nogle af New Yorks mest markante up-and-coming modeller. De gik begge Saint Laurents seneste show og har hver for sig været på catwalken for Marc Jacobs og Theysken’s Theory.

Pigernes stil er nærmest lige så synkroniseret, som deres gener. De dyrker begge et meget afslappet look i jeans og Converse tilsat en smule bohemereferencer som store hatte og maxikjoler.

hemmingway@dreelouise @langleyfox

Dree og Langley Fox Hemingway
Som efternavnet måske afslører, er de to modelsøstre Ernest Hemingways oldebørn. Dree debuterede på catwalken for Givenchy i 2009, og hendes søster arbejder også som model og designer og illustrator.

Drees stil er et miks af afslappet L.A-beach og klassiske, parisienne-agtige items. Langley Fox går mere klædt i vintage og har tilføljet en portion 90’er-grunge til sit look.

richie@nicolerichie @sofiarichie

Nicole og Sofia Richie
33-årige Nicole gjorde sig tidligt (uheldigt) bemærket som Paris Hiltons sidekick i realityprogrammet ‘The Simple Life’, men det var først nogle år (og en drastisk makeover) senere, at blev hun et anerkendt stilikon.

Nicoles lillesøster, den kun 16-årige Sofia, er en man skal holde øje med. Hendes udseende, hendes stil – og ja, hendes forbindelser – peger i retningen af en karriere inden for et-eller-andet-med-mode.

Nicole er hoppet med på tendensen med lilla/blåt-hår og er oftest klædt i eksklusive mærker og statement-items. Sofia er tit klædt i sort og hvidt, og hendes hår er afbleget askeblond. Hendes stil er er klassisk og nedtonet med små afstikkere til både hiphop og grunge.

delevigne@caradelevigne @poppydelevigne

Cara og Poppy Delevigne
Delevigne-søstrene behøver ingen introduktion. Cara har været den mest hypede model i år, og hendes søster har også et spækket cv inden for modebranchen.

Poppys kendetegn er preppy-boheme med spidse støvler, korte feminine kjoler, bredskygget hat og løst hår. Cara er derimod mere en tomboy og er kendt for sin uhøjtidelige attitude. Hun ses oftest i t-shirt og bomber jacket med hue eller cap. På den røde løber er hun dog i gulvlange kjoler – særligt dem med et Chanel-label i nakken – og opsat hår og læbestift.

aldrige@lilyaldrige @rubyaldrige

Lily og Ruby Aldrige
Lily er en anerkendt model og Victoria’s Secret-veteran. Hun har været ansigt for Velvet Tees i ni år, og i 2013 designede hun endda en kollektion i samarbejde med dem. Lillesøsteren, Ruby, har været ansigt for Marc Jacobs og gået shows for Christian Dior, Gucci og Versace.

Lilys stil er klassisk og tidløs, og hun ses ofte i jeans, t-shirt og høje stilletter, der sammen med hendes lange hår gør hendes look meget feminint. Ruby er mere rå med en sort skarp frisure og ofte iført stramme sorte jeans, biker-boots og armyjakke.

Læs også: Syv stildfulde rockstjernedøtre vi følger på Instagram

Læs også: How to be a Parisian? Otte franske stilikoner vi følger på Instagram

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af