Cara Delevingne og Pharrell i Chanel-film: Se teaseren

Cara Delevingne og Pharrell i Chanel-film: Se teaseren

Karl Lagerfeld har, via Womens Wear Daily, løftet lidt af sløret for næste uges ‘Métiers d’art’-kollektion i Salzburg.

I forlængelse af kollektionen har Lagerfeld været bag kameraet og skudt en Chanel-film med Pharrell og Cara Delevingne i hovedrollerne. Til filmen, der vil blive vist under præsentationen den 1. december, har Pharrell lavet nummeret ‘CC the World’, hvor hans stemme får følgeskab af Delevingnes vokal.

Den lille film har fået titlen ‘Reincarnation’ og er en hyldest til Gabrielle ‘Coco’ Chanels ikoniske jakke, der er inspireret af en elevatorførers uniform på et østrigsk hotel, hvor hun var på ferie i 1954.

Indtil videre må vi nøjes med denne lille teaser, der netop har ramt nettet.

Læs også: Esben Weile Kjærs kommentar til Chanel-showet

chanel-reincarnation03chanel-reincarnation01

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af