Kendall Jenner er Karl Lagerfelds nye kampagnemodel

Kendall Jenner er Karl Lagerfelds nye kampagnemodel

Kendall Jenner poserer i den nye forårskampagne for Chanel-kejserens selvbetitlede brand, Karl Lagerfeld. Kampagnen blev skudt af Lagerfeld selv i designerens studie i Paris, hvor Jenner fik følge af modellerne Sasha Luss, Ming Xi og Baptiste Giabiconi.

Nyheden kommer kort efter, at kosmetikgiganten Estée Lauder har offentliggjort Jenner som dens nye ansigt. Modellen har også lige landet sin første solo-editorial i Vogues decembernummer, der er skudt af Patrick Demarchelier.

Den hypede model og realitystjerne har gået shows for både Chanel og Fendi – der også begge har Lagerfeld som designer. Oven i hatten er Jenner en del af castet til Chanels ‘Métiers d’art’-fremvisning i december.

Jenner har ifølge New York Post valgt at gå Chanel-showet frem for årets Victoria’s Secret Fashion Show, der ligger på samme dag.

Læs også: Esben Weile Kjærs kommentar til Chanel-showet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af