Årets 10 mest inspirerende street style-personligheder på Instagram

Fotograferne flokkes om dem under modeugerne. Her er de stilbeviste kvinder, der har inspireret os mest i 2014.

magaret@margaret__zhang

Magaret Zhang
Den Sydney-baserede blogger arbejder både som stylist, fotograf og skribent sideløbende med sit jurastudie på The University of Sydney. 

Zhang mikser voluminøse nederdele med t-shirts og boyfriend-jeans med elegante overdele. Og så sværger hun til Alexander McQueen-ish kjoler, der kan bære sig selv uden at accessories, make-up eller andet pynt er nødvendigt.

VERONIKA@veronikaheilbrunner

Veronika Heilbrunner
Styling-redaktøren på tyske Harper’s Bazaar spottes oftest til modeugerne hånd i hånd med kæresten Justin O’Shea, der er indkøber hos Mytheresa.

Det tårnhøje stilikon ses oftes i flade sko – gerne Dr. Martens eller sneakers og Nike-sokker sammen med en elegant kjole. Hun balancerer feminine kjoler med grungy elementer til perfektion.

chiara@Chiaratotire

Chiara Totire
Fra apoteker til street style-profil. Italienske Chiara Totire foretog et drastisk karriereskift og arbejder nu som stylist.

28-årige Totire sværger til tidløse blazers og bevæger sig ofte ud i både baggy-jeans og pyntet tasker. Hun mikser forskellige mønstre og pasformer og hun kan få et ellers vovet outfit til at virke minimalistisk.

anya@anyaziourova

Anya Ziourova
Den russiske stylist startede sin karriere hos amerikansk Vogue og er i dag moderedaktør på både Tatler og Allure i Rusland.

Ziourova går oftest i stilletter, men hun kan spottes i et par Adidas’ ‘Stan Smith’-sneakers i ny og næ. Hendes uniformer spænder vidt, og hun ses i både Balmain-habitjakker, Balenciaga-bikerjakker og lårkorte kjoler.

Charlotte G.@thefashionguitar


Charlotte Groeneveld

Hollandske Groeneveld, der nu er bosat i New York, deler dagligt ud af sin inspiration og personlige minimalistiske stil. Hun ses oftest i sort, grå og hvid og blander de nyeste trends med nogle få retro-referencer som en knælang denimnederdel, en hvid blondeskjorte og knæhøje læderstøvler.

gala@galagonzalez

Gala Gonzalez
Hun har med sin successfulde blog skabt stor opmærksomhed omkring sig selv gennem de seneste syv år, og hendes stil er fremhævet i stort set alle magasiner verden over.

Den London-baserede blogger har sit eget take på personlig stil og blander de nyeste designs med trofaste boheme-elementer, der gør sig godt på den spanske skønhed.

leyla@filleilamignon

Leila Yavari
Den iranske/amerikanske Yavari var halvvejs gennem sin ph.d. i samfundsvidenskab, da modelkarrieren kom i vejen. I dag er hun modedirektør hos webshoppen Stylebop.com.

Leila Yavari rocker statement pieces mikset med en klassisk gaderobe af stiletter, trenchcoats og herreinspirerede skjorter.

rosetto@sara_rossetto


Sara Rosetto
Den italienske kommunikationsstuderende blev hurtigt en favorit, da hun blev snappet af street style-fotorafen Tommy Ton. Efterfølgende vandt hun Style.coms ‘Look of the Year’ og en plads hos modelbureauet IMG.

Hendes mørke glød og lange lemmer gør det for hende et langt stykke hen ad vejen, men Rosettos personlige stil er både inspirerende og udfordrende. Hun mikser sneakers og sporty elementer med feminint og sexet tøj – sneakers til en gulvlang silkekjole med en dyb udskærring er et godt eksempel på hendes stil.

spencer@4thandbleeker

Alexandra Spencer
Den australske model, der bor i New York, deler ud af sit univers på sin blog og til sine 166.000 Instagram-følgere.

Med store læber og lyst hår holder Spencer altid makeuppen naturlig. Før hun flyttede til New York, havde hun tårnhøje stilletter på hver dag, men hun har hurtigt fundet ud af, at hun ikke kan marchere SoHo rundt i høje hæle. Hendes stil er ukompliceret, og hun går oftest i jeans, men formår altid at gøre et look lidt ekstra sexet med leopard eller en åben silkeskjorte.

yoyo@yoyokulala


Yoyo Cao
Cao er designer og ejer af Singapore-butikken Exhibit. Hun fungerer desuden som ambassadør for L’officiel Singapore.

Hendes stil er nøje sammensat, og hun er ikke bange for at eksperimentere og skille sig ud. Store hatte, overalls i læder og en stærk rød farve spottes ofte hos Cao.

Læs også: Syv stilfulde søstrepar du bør følge på Instagram

Læs også: Syv stilfulde rockstjernedøtre vi følger på Instagram

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af