Hør Karl Lagerfelds tanker bag Chanel-showet i Salzburg

Hør Karl Lagerfelds tanker bag Chanel-showet i Salzburg

Style.coms Tim Blanks har taget en snak med Karl Lagerfeld om hans  tilknytning til Salzburg, hvor han er kommet som barn og byens betydning for Chanel og det seneste show, der fandt sted i denne uge.

Salzburg er blandt andet kendt for ‘The Sounds of Music’, men musikalen har bestemt ikke været inspirationen for Lagerfeld, som han kalder »cute, men cute er ikke min favorit«.

Da Tim Blanks spørger Lagerfald om drengen Hudson Kroenig (der er med i showet) er hans muse, svarer Lagerfeld »ja nemlig. Det er ligesom med et kæledyr, du skal finde dem unge«. Om Lagerfeld er ironisk her, er ikke helt til at vurdere.

Suzy Menkes, Caroline de Maigret, Caroline Sieber og Jamie Bochert giver alle deres vurdering af Salzburg-showet, hvor Cara Delevingne, Jamie Bochert, Kendall Jenner gik showet sammen med de danske modeller Nadja Bender, Emma Oak og Caroline Brasch Nielsen.

Læs også: Pharrell som elevatorfører for Chanel

 

caroline Caroline Brasch Nielsen

emma Emma Oak

nadjaNadja Bender og Hudson Kroenig

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af