Julia Roberts overrasker med en kampagne for Givenchy

givenchy-julia-roberts
»Julia isn’t a social media star, she’s a real star«, udtalte Givenchys chefdesigner Riccardo Tisci ifølge Style.com på et pressemøde i aftes og hentydede dermed til, at Julia Roberts så vidt muligt holder sig ude af mediernes søgelys.

Det er derfor mere end overraskende, at se den anerkendte skuespillerinde stille op i en kampagne for modehuset.

At dømme ud fra de første billeder, der har ramt internettet her til morgen, er det dog ikke noget, Julia Roberts kommer til at fortryde. Givenchy, Riccardo Tisci og mesterfotograferne Mert Alas og Marcus Piggott ved, hvad de laver, og resultatet er vellykket.

Julia Roberts’ signatursmil har fået en pause, og teamet bag kampagnen har valgt en ‘nøgen’ makeup (ja, hun har makeup op), der fremhæver den mere seriøse side af skuespillerinden. Hun inkarnerer dermed den ‘magtfulde kvinde’, Tisci efter sigende har hentet inspiration i til sin SS15-kollektion.

Læs også: Givenchy byder Kendall jenner op til dans

Givenchy_Julia_Roberts1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af