Modebøger under træet? Her er læsestof til kvinderne

Vi har samlet årets bedste nye udgivelser – og et par ældre bøger, der stadig holder.

vivienne-westwood
‘Vivienne Westwood’ af Vivienne Westwood og Ian Kelly

Et af modeverdenens største ikoner fortæller i denne biografi sin livshistorie med alt, hvad rollen som modedesigner, aktivist, punkpionér, globalt brand og bedstemor indebærer.

Find bogen HER til ca. 295 kr.

how-to-be-parisian
‘How To Be Parisian Wherever You Are: Love, Style and Bad Habits’ af Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigret og Sophie Mas

En gruppe stilfulde franske kvinder står bag bogen, der opridser, hvad det vil egentlig vil sige at være og opføre sig som en rigtig parisienne, når det kommer til mode, skønhed, kultur, attitude og mænd.

Find bogen HER til 199 kr.

Læs også: How to be a Parisian? Otte franske stilikoner på Instagram

louis-vuitton-fashion-photograpy
‘Louis Vuitton Fashion Photography’ af Charlotte Cotton og Martin Harrison

Louis Vuitton har i mange år fortryllet med magiske kampagner og modeserier i anerkendte magasiner verden over. Denne bog fortæller modehusets visuelle historie fra 20’erne frem til i dag med kampagner og serier fotograferet af legender som Patrick Demarchelier, Karl Lagerfeld, Annie Leibovitz, Helmut Newton, David Sims, Juergen Teller, Mario Testino og Bruce Weber.

Find bogen HER til 599 kr.

what-we-wore
‘What We Wore: A People’s History of British Style’ af Nina Manandhar

Nina Manandhar tegner en visuel tidslinje for modens udvikling i England. Med nostalgiske billeder og anekdoter fra det britiske folks personlige gemmer og fotoalbums dokumenterer bogen æstetikken fra subkulturer som mod, punk og rave og deres stilistiske påvirkning af den britiske modehistorie.

Find bogen HER til ca. 200 kr.

love-looks-not-with-the-eyes
‘Love Looks Not With The Eyes: Thirteen Years With Lee Alexander McQueen’ af Anne Deniau

I 13 år var Anne Deniau den eneste fotograf, der havde adgang til backstageområdet, når Alexander McQueen holdt modeshow. Hun fangede den visionære designer og hans omgivelser bag scenen til hans ofte provokerende og udfordrende shows, der var med til skabe hans legendariske status inden for både moden og kunstens verden. Denne bog er en slags homage til den afdøde designer og hans arbejde fortalt gennem smukke og levende billeder, der afspejler McQueens fantastiske og inspirerende univers.

Find bogen HER til ca. 400 kr.

study-of-pose
‘Study of Pose: 1.000
 Poses by Coco Rocha’ af Coco Rocha og Steven Sebring

1.000 billeder og 1.000 forskellige poseringer. Modellen Coco Rocha, aka ‘The Queeen of Pose’, er kendt for sin utrolige evne til, ja, at posere. Det har fotografen Steven Sebring dokumenteret i flotte sort-hvide billeder.

Find bogen HER til ca. 350 kr.

loulou-de-la-falaise
‘Loulou de La Falaise’ af Ariel de Ravenel, Natasha Fraser-Cavassoni og Alexandre Wolkoff

Stilikon, designer, model og Yves Saint Laurents muse. Franske Loulou de la Falaise var en inspirerende kvinde, der tog modeverdenen med storm med sin bohemian chic-stil og enorme udstråling. Hendes liv og indflydelse beskrives i bogen gennem billeder og historier taget og fortalt af folk som Betty Catroux, Ines de la Fressange, Diane von Furstenberg, Helmut Newton, Richard Avedon, Christian Louboutin og Oscar de la Renta.

Find bogen HER til 470 kr.

chanel-art
‘Chanel Art’ af Karl Lagerfeld

Da Chanels SS14-modeshow blev afholdt i Paris, havde Karl Lagerfeld forvandlet Grand Palais til et stort kunstgalleri fyldt med specielt fremstillet Chanel-kunst. Denne bog viser galleriets pop-inspirerede kunstværker, der er fotograferet og kurateret af Kejser Karl himself.

Find bogen HER til 249 kr.

dior-new-couture
‘Dior: New Couture’ af Patrick Demarchelier og Cathy Horyn

Diors rige couture-designhistorie portrætteres i denne bog gennem Patrick Demarcheliers skarpe kameralinse, hvor glamourøse billeder af det franske modehus’ kreationer fra 1947 til i dag understreger Diors enorme indflydelse på moden – dengang og i dag.

Find bogen HER til ca. 655 kr.

dries-van-noten
‘Dries Van Noten’ af Pamela Golbin

Har du nogensinde drømt om at få indblik i Dries Van Notens tanker og inspirationer? Denne bog lader læseren udforske ’The Antwerp Six’-designerens kollektioner og inspirationskilder, der dækker alt fra malerier, mode, fotografering og musik – og illustrerer forholdet mellem inspirationen og vejen fra koncept til konstruktion.

Find bogen HER til ca. 470 kr.

women-in-clothes
‘Women in Clothes: Why We Wear What We Wear’ af Heidi Julavits, Leanne Shapton og Sheila Heti

Gennem interviews, samtaler, undersøgelser, projekter, diagrammer og tegninger fra over 600 forskellige bidragsydere udforsker denne bog kvindens motiver for at klæde og præsentere sig, som hun gør – og hvad stil egentlig betyder.

Find bogen HER til ca. 160 kr.

the-woman-i-wanted-to-be
‘The Woman I Wanted To Be’ af Diane von Fürstenberg

Designeren Diane von Fürstenberg startede sin karriere ud med en kuffert fyldt med jerseykjoler af eget design og en idé om, hvem hun gerne ville være – en selvstændig kvinde, der ikke er afhængig af en mand og hans indkomst. Bogen fortæller om hendes vej dertil.

Find bogen HER til ca. 195 kr.

Læs også: Tasker under træet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af