Sneakers under træet? De 11 bedste til herrerne

Vinterens hype fra Adidas, klassikere fra Converse og Asics samt en japansk overraskelse. Vi har samlet de gummisko, der gerne må lægges under vores juletræ.

adidas-Originals-EQT-Cushion-91-X-Club-75-look3


Club 75 x adidas Originals ‘EQT Running Cushion 91’
Bag Club 75 står Michael Dupouy, manden bag ‘All Gone’-bøgerne, Pedro Winter, stifter af Ed Banger Records og den franske kunstner So-Me. Det er altså et tungt line-up af navne fra den franske kulturscene. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at mærket, der først blev kendt under navnet Cool Cats, på mindre end to år efter dets genfødsel allerede har leget med navne som Stüssy, HUF og nu for anden gang adidas Originals. Hvor det parisiske kollektiv tidligere havde Stan Smith som omdrejningspunkt er fokus nu landet på adidas Originals’ ‘EQT Running Cushion 91-sneaker’ – en sko der fik sin genfødsel tidligere på året. Djævlen er her i detaljerne, hvor et Paris-inspireret logo pryder pløsen, mens overdelen kommer i et miks af læder, ruskind og åndbar mesh.

1.100 kr. hos Norse Store

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af