Style Wise: Feminin hvid vinter

Hvid var overalt på catwalken. Både i efterårskollektionerne, der er i butikkerne nu og i de kommende forårskollektioner. Vi har samlet de bedste bud på striktrøjer, kjoler, smykker og sko, der er gode nu og langt ind i foråret.

libertine-libertine21115
Hvid kviltet mininederdel fra Libertine-Libertine
Nederdelen er lavet af bomuld med stretch, der gør den blød og behagelig.
899 kr. hos Adelie

Monki

Fluffy hvid strik fra Monki
Selvom den er lavet af polyster er den korte strik fra Monki blød som en bamse. Og netop teddybear-looket er dominerende denne vinter på alt fra frakker til bukser med vidde. 
300 kr. hos Monki

Acne-4200


Kridhvide høje hæle fra Acne Studios

Der er intet hverdag over dem. Hvis dine sneakers skal gemmes væk for en stund og erstattes af et par ekstravagante hæle, er de kridhvide med snøre et godt bud og noget vi kommer til at se endnu mere af på catwalken og i gadebilledet til foråret.
4.200 kr. hos Acne Studios

bukkehave-armbånd-1600

Hvide perler fra Bukkehave x Freya Dalsjø
De danske smykkedesignere har taget perlerne til sig, og de ses overalt på øreringe og ringe. Smykkedesigneren Christine Bukkehave har i denne sæson samarbejdet med Freya Dalsjø og resultatet er et tidsløst minimalistisk sølvarmbånd med en hvid perle som den bærende detalje.
1.600 kr. hos Wald Berlin

eytys 750 kr

Hvide sneakers fra Eytys
Det svenske mærke leverer sneakers i et enkelt og helt stilrent design. Gummisålen er ekstra kraftig og høj uden at blive en plateauhæl. Den lilla bagstrop er mærkets diskrete kendetegn.
750 kr. hos Eytys

forte-forte.-3000jpg

Højtaljede herreinspirerede bukser fra Forte Forte
Bukserne med høj talje fylder en del i modebilledet – både på catwalks og gadeplan og hvad enten det er med smalle ben eller med vidde. Hos Forte Forte er de helt klassisk i snittet.
 3.000 kr. hos Farfetch

Isabel marant - 5.100

Strikkjole med grafisk mønster fra Isabel Marant
Den cremehvide strikkjole med et sort og brunt grafisk mønster er en sæsonens stærkeste design fra Isabel Marant.
5.100 kr. hos Mytheresa

pernille_sweater_off_white_2300_dkk

Stine Goyas klassiske kabelstrik
Den kabelstrikkede striktrøje fra Stine Goya er gået hen og blevet en fast del af hendes kollektioner. I år kommer den i en cremehvid udgave.
 2.300 kr. hos Stine Goya

Acne 795 kr

En strikket hue fra Acne Studios
Acne laver hver sæson nogle af de bedste huer med en god pasform og i en fin strikket uldkvalitet. I år fås den klassiske hue i hvid – et overraskende og godt alternativ til den grå, der næsten altid finder vej til vintergarderoben.
Acne 795 kr hos Acne Studios

Læs også: De otte bedste webshops til kvinderne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af